Kako sada stvari stoje, prije nove godine dobićemo čestitku od kompanije koja nas svakodnevno obavještava da “imamo prijatelja” koji nam, valjda prijateljski,  najavljuje nove, nešto veće cijene, svojih usluga.m-tel-logo.png

 Najnoviji paket će nas “obradovati” već 1. novembra novim finansijskim izdacima.

Jedino što nas čudi jeste što kompanija Mtel ,u regionu poznata  po marketinškim kampanjama, nije i ovo poskupljenje najavila putem neke od kampanja, ali na njihovoj zvaničnoj internet stranici  postoje svi podaci.

Mi u ovom tekstu ne komentarišemo poslovnu politiku najvećeg operatera na Balkanu, iako bi bilo elemenata da ih malo “potkačimo”, već  naše  čitaoce želimo, na vrijeme, da obavijestimo da se pripreme za dodatni režijski trošak.

A, komapaniji Mtel sugerišemo da na osnovu pretplatničkih ugovora koji su njima poznati povedu računa o kategorijama stanovništva kojima svaki novi izdatak predstavlja ozbiljno opterećenje za kućni budžet.

Jasno nam je da je da se usluge Mtel kompanije mogu svrstati u svojevrstan luksuz, ali u 21. vijeku bez ovih usluga gotovo da se ne može zamisliti svakodnevica.

Svjesni monopolističke pozicije ovog operatera na našem tržištu ipak smatramo da odnos sa građanima, korisnicima usluga, treba da bude dvosmjeran i da se može naći neka sredina kojom bi zadovoljni bili i jedni i drugi.

Detaljnije o novim cijenama m:tel paketa.