Stanivuković Vukanovića nazvao LAŽOVOM, ovaj mu odgovorio da je prešao  crvenu liniju - Faktor magazin

Rijaliti Draška Stanivukovića i Nebojše Vukanovića na potpuno je novom nivou.

Stanivuković je dojučerašnjem saborcu napravio klopku kako bi, kaže, pokazao da ovaj uopšte ne provjerava informacije koje objavljuje. Uslikao se kod vile Vlade Republike Srpske na Jahorini a onda otvorio lažni nalog na jednoj društvenoj mreži, predstavio se kao Vesna iz Pala i poslao Vukanoviću poruku i fotografije. Ovaj je to jedva dočekao i na svom blogu objavio, kako je napisao, šokantna saznanja a onda i tražio od gradonačelnika Banjaluke da kaže šta je, i s kim, pričao na Jahorini, uz neizostvano pominanje simbioze. Stanivuković umjesto odgovora pušta video koji je navodno snimljen nekoliko dana ranije, s ciljem da ''navuče'' Vukanovića i dokaže da on informacije ne provjerava. 

"Vukane sve si u pravu, vidjela sam Draška kako ulazi u predsjedničku, njega uvijek morate dobro pohvaliti on je jedini na svijetu cilj je njegov djelovanja da bude jedini najbolji a svi ostali ajd. Upravo smo dobili odgovor da mu pošaljemo snimke koje ću da pošaljem da sve bude crno na bijelo, kaže neće pominjati ovu Vesnu s Pala neće pominjati hvala mu na tome", govori Stanivuković u snimku.

Rijaliti je nastavljen. Snimkom se odgovorilo na snimak. Veće prevare i podlaca od Draška Stanivukovića narod odavno nije vidio - poručio je Vukanović nakon što je upao u zamku nekadašnjeg kolege. Pokušao je i da se opere - provjerio je i uporedio tablice na autu koje je fotografisano na Jahorini. To je Stanivukovićevo vozilo ali to ne dokazuje da se on tamo sa bilo kim sastao. 

"Javlja mi se neka žena sa Pala ja šetam Jahorinom, Stanivuković izlazi iz vile ja rekoh imaš li dokaza vidim tablice, uvećam fotografiju i nađem da je isto auto. Najgora je kombinacija kad neko nije glup a kada je pokvaren i zao kao što je to gradonačelnik Banjaluke", kaže Vukanović.

Koliko je sve ovo neprijatno mnogim građanima, pokazuju i komentari na društvenim mrežama. Najčešće da su obojica prešli sve granice dobrog ukusa.

- Jedan ozbiljan čovjek,kojim god poslom se bavi, ne bi sebi ovo dopustio. Ovo je na nivou srednjoškolaca. Ovim ste sebe srozali 

- Obojica ste poslali sredsto za srpdnju, ne znam ko ozbiljan bi Vam uopšte dao glas, jedan napada drugi podvaljuje 

- Koliko je vama dosadno. Izgleda da nema problema u gradu čim imate prostora za ove budalaštine.

Vatru gasi lider PDP-a. Poziva na razgovor bez prepucavanja na mrežama. Ultimatumi im kažu ne trebaju pa se tako nije ni ogradio od Stanivukovićevog poteza, što je od PDP-a zatažio Vukanović. 

"PDP isključivo poziva na razgovor da o svim tim nesuglasicama razgovaramo otvoreno i iskreno kao pravi saborci koaj će razriješiti sva ta potencijalna pitanja, ne preko kamera, ne preko medija, ne preko društvenih mreža", kaže lider PDP-a Branislav Borenović.

Moraće Borenović da gasi vatru na sve strane a to potvrdjuje i činjenica da na današnjoj sjednici predsjedništva PDP-a nije bilo Jelene Trivić. Zašto - ni on ne zna. Kaže da joj je poziv poslat. Tvrdi i dalje je ona potpredsjednik PDP-a iako se ona tako već neko vrijeme ne potpisuje.