Novogodišnja bajka - Foto: RTRS
Radio televizija Republike Srpske je svojim gledaocima i ove godine pripremila bogat i raznovrstan novogodišnji program.

Nakon tri sata otvorenog jutarnjeg programa sa svim zanimljivostima, muzikom i gostima Novogodišnju bajku počinjemo u 12.30.

Uz toplu atmosferu iz praznično okićenog studija RTRS pripremili su lepršave, šaljive i zanimljive životne priče iz čitavog regiona uprkos pandemiji, a sve će biti začinjeno cjelodnevnim muzičkim programom.

Reporterske ekipe uključiće se iz mjesta širom Republike Srpske, ali i regiona i saznaćemo šta to naši gledaoci očekuju u Novoj godini i kako planiraju proslaviti njen dolazak u svojim domovima.

U studiju će, uz pratnju virtuoza na harmonici, Perice Jaćimovića, nastupiti Halid Muslimović i Ceca Vidović.

Za najmlađe smo pripremili paketiće, a i za sve ostale gledaoce mnogo poklona.

U studiju vas kroz zanimljive priloge iz svih krajeva, uz muziku i goste vode Srđan Radanović, Verica Kalaba, Sanja Popović i Sandra Đukanović.

Ovo su samo crtice iz onoga šta nas uz igru, pjesmu, prskalice i veselje očekuje u otvorenom programu sve do 19.30, a nakon Dnevnika 2 ekipa Zabavnog programa pripremila vam je spektakularni novogodišnji šou "Harmonika svira disko", u kojem će se smjenjivati zvijezde u pjesmi, igri, plesu i zabavi.

Za sve ukuse spremili smo po nešto. Očekuju vas Lepa Brena, Regina, Ivana Jordan... A osim pjevačkih, u studiju će biti prisutne i voditeljske zvijezde.

Sve ovo i još mnogo drugih zanimljivih sadržaja garantuje našim gledaocima dobar provod u krugu porodice i u toplini svoga doma, kako preporuke i glase.

Sa željom da ugodno dočekate Novu godinu, i da nam ona bude mnogo bolja od ove 2020. za koju se mnogi raduju da je ispraćamo, pozivamo vas da budete uz novogodišnji program Radio Televizije Republike Srpske poručuju iz redakcije zabavnog programa RTRS.

Novogodišnju bajku na RTRS gledajte 31. decembra od 12.30.