U prostorijama Gradske uprave Grada Trebinja ovih dana smjenjivali su se brojni gosti. Vršilac dužnosti gradonačelnika Trebinja, Mirko Ćurić, tradicionalno je povodom novogodišnjih i božićnih praznika ugostio predstavnike medija, udruženja i sportskih kolektiva, privrednike kao i penzionere Gradske uprave.
Uz zakusku i poklone, Ćurić je sa gostima razgovarao o aktuelnim temama, ali i o budućnosti Trebinja. Danas su sa Mirkom Ćurićem porazgovarali i predstavnici medija koji djeluju na području najjužnijeg grada.
„Želim vam se zahvaliti na korektnoj saradnji, pa i izviniti ako je bilo nekih propusta. Vaša uloga je značajna, kako u informisanju javnosti, tako i za imidž našeg lijepog grada. Nikad od vas nismo tražili i nećemo tražiti da pišete samo o lijepim i dobrim stvarima. Naprotiv, uvijek ću podržavati profesionalno novinarstvo, jer samo sa profesionalnim pristupom u svakoj sferi možemo računati na napredak u našem gradu“, rekao je Ćurić.

I predstavnici takozvane sedme sile zahvalili su se Ćuriću na današnjem prijemu, ali i na dosadašnjoj uspješnoj saradnji.Novinari su imali i nekoliko prijedloga kako bi ova saradnja, kažu, bila još bolja.
Izvor: Grad Trebinje