gradska-uprava-vijest-1500x1080-min.jpg (417 KB)

Obavještavamo građane da će zbog održavanja koncerta Zdravka Čolića, 19.8. 2022. godine, doći do potpune obustave saobraćaja u dijelu ulice Vojvode Stepe Stepanovića (od raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića do raskrsnice sa ulicom Duvanska, te dio ulice Njegoševa, od kružnog toka iz ulice Vojvode Stepe Stepanovića, do raskrsnice sa ulicom Carice Milice) i u ulici Nova S-1, počevši od 18.00 časova.

U periodu izmjene režima saobraćaja, građanima će na raspolaganju biti parking kod Gradskog parka – Elektroprivrede, Sjeverni logor, bazen u Bregovima, kao i u ulici Bobanske čete sa desne strane kolovoza uz ivičnjak (ulica od mostića u ulici Obala Luke Vukalovića – Rastoci – do završetka Ćatovića kraka).

S obzirom da se očekuje velika posjećenost na koncertu, kako građana Trebinja, tako i dragih gostiju iz okruženja, mole se građani da do okončanja izmjene režima saobraćaja koriste alternativne pravce, te da, ukoliko je moguće, izbjegavaju upotrebu ličnih automobila.

Takođe, obavještavamo sve prevoznike koji dovoze građane iz drugih gradova organizovanim autobuskim prevozom, da imaju obezbijeđen besplatan parking na parkingu Grada Sunca, te da iskrcavanje i ukrcavanje (nakon koncerta) putnika vrše na proširenju kod TC Bingo (u Zasad polju), kako bi se izbjegle dodatne saobraćajne gužve.

Dočekajmo sa poštovanjem i ljubavlju sve naše goste, upravo onako kako smo to i do sada činili i kako nam tradicija nalaže.