Odličan nastup plivača PVK Leotara na otvorenom prvenstvu „Montenegro Open 2021.“

Slika.jpg (293 KB)

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ nastupio je proteklog vikenda u Podgorici na otvorenom prvenstvu „Montenegro Open 2021.“, a sedamnaest plivača ovog kluba ostvario je značajne rezultate, osvojivši petnaest medalja, od čega su tri zlatne, sedam srebrnih i pet bronzanih.

Zlatne medalje osvojili su: Veljko Jovanović u disciplini 200 metara leđno u kvalifikacionim trkama i u finalima discipline 200 metara leđno i Sara Ratković u disciplini 100 metara leđno.

Srebrne medalje osvojili su: Miloš Ćeranić u disciplini 50 metara delfin, Veljko Jovanović u disciplinama 100 metara slobodno, 100 metara leđno, 50 metara slobodno i 50 metara leđno, Lara Pujić u disciplini 50 metara prsno i Veselin Lojpur u disicplini 100 metara prsno.

Bronzane medalje osvojili su: Miloš Ćeranić u disciplinama 50 metara prsno i 100 metara delfin, Sara Ratković u disciplinama 200 metara leđno i 50 metara leđno i Vladan Lojpur u disicplini 100 metara prsno.

Tamičenje je organizovao Vaterpolo i plivački savez Crne Gore na otvorenom pedeset- metarskom olimpijskom bazenu „ Morača “ u Podgorici. Učestvovalo je 22 kluba iz zemalja regiona, sa ukupno 252 takmičara od čega je 148 u muškoj i 104 u ženskoj konkurenciji.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×