MODRIČA - Policijska uprava Doboj pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj preduzima sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti događaja koji su prikazani na video snimcima objavljenim na društvenim mrežama u kojima je prikazano prijeteće ponašanje grupe lica u nekoliko ugostiteljskih objekata na području Modriče, kao i utvrđivanja elemenata krivičnog djela.
- Policijskoj stanici Modriča, kao ni Policijskoj upravi Doboj niko nije prijavio navedeni događaj koji je prikazan na video snimcima Policijski službenici Policijske stanice Modriča su  31.oktobra ove godine operativnim radom na terenu uočili više nepoznatih lica koji se kretali u grupi na području Modriče , te su iste pozvali u Policijsku stanicu , utvrđen im je identitet . Lica su u izjavi naveli motiv dolaska na područje ove opštine. Tom prilikom izvršeni su pregledi navedenih lica, kao i vozila koja koriste isti i tom prilikom nisu pronađeni predmeti koji potiču iz prekršaja ili krivičnog djela - navodi se u saopštenju i dodaje da su lica uz pratnju policijskih službenika napustili područje opštine Modriča u pravcu Šamca.

Prema nezvaničnim informacijama lica sa snimka su Ljuban Vidović Hofman i izvjesni Vlado. Kako saznajemo oni su navodno u Modriču došli da uruče poklone djeci svog druga.