Okuka: Počela rekonstrukcija pratećih objekata Bazena u Bregovima

IMG_2183.jpg (653 KB)

Nakon završetka generalnog remonta Zatvorenog bazena „Ana Čučković“, zaposleni u Javnoj ustanovi „Bazeni“ Trebinje nastavljaju sa radovima na pratećim objektima u okviru kompleksa Bazena u Bregovima.

U objektu u naposrednoj blizini bazena, gdje su smještene dvije kancelarije namijenjene radnicima koji održavaju bazen, privode se kraju radovi na obnavljanju svlačionica i rekonstrukciji WC-a za kupače.

„Ovi mokri čvorovi, kao i kancelarije, izgrađeni su sedamdesetih godina kada je izgrađen i sam bazen, i zreli su za rekonstrukciju. Zahvaljujući Hidroelektranama na Trebišnjici, koji su vlasnici ovog prostora i koji su prihvatili naš zahtjev, krenuli smo sa radovima. Plato koji se nalazi ispred je do sada bio betonska ploča, a sada je i on urađen, postavljen je bilećki kamen tako da se uklapa u ambijent. Što se tiče rekonstrukcije mokrih čvorova, bilo je potrebno prvo uraditi kompletnu zamjenu već postojećih pločica, cijevi i instalacija, da bismo dobili ovakav novi ambijent. Radovi su još uvijek u toku i njihova cijena iznosi oko 35.000 KM“, kaže Bojan Okuka, direktor Javne ustanove „Bazeni“ Trebinje.

Prema njegovim riječima, uskoro će biti obavljeno pjeskarenje fasade, čime će se ukloniti iscrtani grafiti a objekat će dobiti potpuno novo ruho.

„Plan je bio da se rekonstrukcija objekta započne u aprilu. Međutim, strahovali smo da radovi neće biti dovršeni do početka sezone kupanja, pa smo sve pomjerili za ovaj period. Nadam da će sa radovima biti gotovo do sredine narednog mjeseca“, rekao je Okuka.

Direktor Javne ustanove „Bazeni“ Trebinje ističe da se svake godine obavlja i i generalni remont na zatvorenom bazenu, koji uključuje servisiranje termo tehnike, bazenske tehnike, promjenu vode, kao i kompletnu dezinfekciju i sanaciju prostora.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×