bazen1.jpg

Bez obzira na sva dešavanja u vezi sa pandemijom na Olimpijskom bazenu „Banje“ u Trebinju pripremni radovi za novu ljetnju sezonu su završeni na vrijeme.

bazen2.jpg

“Na platou su urađene dvije nove nastrešnice, novi šank razdvojen za hranu i piće. Potpuno je renoviran plato na ljetnjem šanku i završeno farbanje čitavog platoa oko malog i velikog bazena. Plato za ležaljke na juznoj strani u potpunosti je renoviran, izvršena je izolacija i ofarbano po propisima za ljetnju sezonu” istakao je director JU “Bazeni” Trebinje Zoran Čučković

bazen4.jpg

Plato ispred ulaza i ulaz u bazenske barijere za higijenske uslove takođe je u potpunosti renoviran. Uradjenje su nove odlivne kanalice, regulisan odliv otpadnih voda i napokon rijesen sistem odvodnjavanja voda koje su u prošlosti pravile problem ulaska u bazen.

bazen3.jpg

“ Uradjena je i nova izolacija nad toaletima koji su renovirani prošle godine i do 10 juna biće urađena Demit izolacija nad zidovima toaleta i kancelarijama plivačkog i vaterpolo kluba. Na dječijem bazenu do 10 juna biće postavljeni reflektori podrške za noćno kupanje i za treninge ostalih klubova”- naglašava Čučković.

Na istočnoj strani napokon ,poslije 50 godina, vaterpolo klub Leotar će u potpunosti imati sve uslove za treniranje.

“ Uz pomoc Srba iz Trebinja koji žive u Americi obezbjedili smo u potpunosti vaterpolo igraliste, golove, lopte za sve uzraste da I ove godine kao i prosle djeca koja žele da treniraju vatrerpolo imaju sve uslove. Ove godine pojavilo se veliko interesovanje za formiranjem ženske vaterpolo sekcije,pa će u saradnji sa plivačko- vaterpolo klubom biti omoguceno treniranje” kaže direktor JU “Bazeni” Trebinje.

Ove godine JU “Bazeni omogucila je da svi sportski kolektivi u odredjenim terminima imaju rekreativne termine.

“To znaci da Ljubinje,Gacko,Berkovici,Nevesinje imaju mogucnost da rade školu plivanja.

Svi oni koji žele da iskoriste JU “Bazeni “ Trebinje mogu ostvariti svoje sportske i rekreativne treninge i obavljati svoje treninge na našim terenima. Prvi put poslije 84 godine JU "Bazeni " sa preduzećem Hidroelektrane na Trebišnjici pripremili su oba objekta za korištenje svih gradjana Hercegovine “ kaže Čučković.

Izvršena je i potpuna rekonstrukcija hlorne stanice, čija je zadnja rekonstrukcija uradjena 1984.godine.

bazen5.jpg

bazen7.jpg

Iz JU “Bazeni” Trebinje ističu veliku podršku i pomoć nadležnih u Hidroelektranama na Trebišnjici zahvaljujući kojima su, kažu, završili sve planirane poslove i novu sezonu dočekuju spremno.

Cijene ulaznica biće kao i prošle godine.

Za djecu do tri godine ulaz je besplatan.

Djeca od 4 do 10 godina ulaznicu će plaćati jednu konvertibilnu marku, a djeca od 11 godina I odrasli dvije konvertibilne marke. Cijena ulaznice za noćno kupanje biće 3 marke.