Opljačkana pumpa u Tesliću, pronađeni osumnjičeni i novac

TESLIĆ – Policija iz Teslića je juče uhapsila lice M.B. iz ove opštine jer se sumnjiči da je izvršilo krivično djelo teška krađa.

U saopštenju Policijske uprave Doboj se navodi da je juče na osnovu naredbe Osnovnog suda u Tesliću izvršen pretres navedenog lica, kao i pretres putničkog automobila i objekata koje koristi navedeno lice.

"Tom prilikom je pronađeno i oduzeto: novac u iznosu od 2.060 KM i 2.805 eura, odjevni predmeti i predmeti koji su korišteni prilikom izvršenja navedenog krivičnog djela", naveli su iz policije.

Dodali su da im je 9. marta prijavljeno je da je izvršena provala u prostorije jedne benzinske pume u Tesliću odakle je otuđen veći iznos novca.

"Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali navedeno lice za koje postoji osnov sumnje da je izvršilo navedeno krivično djelo. Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu", kazali su iz policije.