093D5DEF-9A31-4ABF-9B09-4B7E3A9057F6.jpeg
SDS, PDP i Lista za pravdu i red - Pojavila se sinoć slika okrnjene trebinjske opozicije, koja će u izbornu trku, ako je suditi po trenutnim političkim prilikama u dvije kolone.

Na sastanku lokalnih opozicionih lidera održanom u prostorijama Liste za pravdu i red nisu prisustvovali predstavnici Narodnog fronta koje u Trebinju predvodi dr Saša Borjan.

Očekivano, nakon verbalnog sukoba na prošlonedeljnoj konferenciji za medije, Nebojše Vukanovića i Saše Borjana, predstavnici Narodnog Fronta nisu bili na sinoćnjem sastanku, za svaki slučaj održabom van očiju javnosti.

Vukanović još nije dobio podršku SDS-a i PDP-a za gradonačelničkog kandidata Lazara Radana.

Obzirom, da ni jedna od pomenutih partija u Trebinju nije iznjedrila i promovisala nova lica, Radan ima dobre šanse i solidno vrijeme da dobije njihovu podršku.

Ipak, ovim potezom SDS bi mogao da bude do te mjere marginalizovan, da od najveće i najjače opozicione partije bude neprimjetna sjena parijama sa drugačijim političkim manirima, principima i djelovanjem (Lista za pravdu i red i Narodni front) koje su uspjele da se nametnu i potisnu nekadašnju opozicionu perjanicu.