BIJELjINA - Marko Pjanović iz Brčkog, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Ranka Radoševića Eskobara u Beogradu, uhapšen je večeras u Bijeljini.

Za Pjanovićem je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo "Interpolovu" međunarodnu potjernicu zbog učešća u ubistvu Eskobara, piše Atv.

On je danas tokom dana viđen u Bijeljini a efikasnom reakcijom policijskih službenika Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske on je lociran i uhapšen.

Podsjetimo, policija u Sarajevu sinoć je uhapsila devojku Azru Š. (22) zbog sumnje da je učestvovala u likvidaciji Ranka Radoševića (54) u Rušnju, a intezivno tragaju za njenim drugom takođe državljaninom BiH.

Očekuje se da će po zahtjevu iz Beograda ona biti uskoro isporučena Srbiji.

Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je u četvrtak oko 11 časova na pumpi u Rušnju, sa čak sedam hitaca iz pištolja.

Ubijeni Radošević, prema pisanju medija u Srbiji, navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je likvidiran u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Bavio se švercom kokaina i skanka.

U sklopu istrage ranije su uhapšena dvojica muškaraca i maloljetnica za koju se sumnja da je pružala logistiku za organizovanje eskobarovog ubistva.