Otkriveno ko je uhapšen u akciji u Banjaluci
BANJALUKA – U akciji borbe protiv neovlaštenje proizvodnje i prometa opojnih droga, koju sprovodi MUP Republike Srpske na području Banjaluke, uhapšeno je sedam osoba a među njima je i Aleksandar Miletić.

Miletić je podsjetimo, već poznat istražnim organima i u junu ove godine nepravosnažno je osuđen na četiri i po godine zatvora zbog pokušaja ubistva Siniše Blagojevića,vojnika Oružanih snaga BiH.

Kako su ranije pisale Nezavisne, on je nanio teške povrede vojniku, te ga je tada udarao rukama i nogama, te ga je nažem ubo u oko na svadbi.

ATV navodi da je istragom obuhvaćen i njegov brat Anđelo Miletić, koji se nalazi u Srbiji.

Naime, i on je optužen za učešće u premlaćivanju vojnika na svadbi, ali je tokom suđenja naprasno prestao da dolazi na ročišta te je za njim raspisana potjernica.

Inače, Anđelo je krajem prošle godine osuđen na godinu dana zatvora zbog premlaćivanja ugostitelja Duška Brkića Gere u septembru 2017. godine u Banjaluci. Kazna mu je zamijenjena za novčanu u iznosu od 18.000 KM.

Od jutros policija pretresa objekte na više lokacija u Banjaluci koje su korisitli osumnjičeni, a ova akcija je usmjerena na borbu protiv neovlaštene proizvodnje i prometa droge.

Ova akcija je rezultat višemjesečnog rada policije i tužilaštva, a u okviru tih aktivnosti u avgustu je zaplijenjen 1,1 kilogram kokaina, čija je vrijednost procijenjena na oko 65.000 evra. Tada je uhapšen Saša Kresojević, a droga je pronađena sakrivena u bunkeru ispod mjenjača u njegovom automobilu "audi".

VEZANA VIJEST:

Uhapšena tri mladića nakon incidenta na svadbi u Banjaluci