bazen-olimpijski.jpg

Olimpijski bazen Banje u Trebinju biće otvoren u subotu, 19. juna, do kada će biti završeni svi neophodni radovi da ovosezonskim kupačima bude obezbijeđen potpun ugođaj.U toku su radovi na čišćenju bazena, a potom slijedi dezinfekcija i punjenje vodom.

Zoran Čučković, direktor JU „Bazeni“ Trebinje, za Radio Trebinje ističe da su od ove sezone uvedene neke novine na olimpijskom bazenu sve u cilju obezbjeđivanja što boljih uslova za posjetioce.

„Cio plato je završen tako da će sada biti postavljene ležaljke i na sjevernoj strani. Uveden je jutarnji termin za rekreativce kao i za penzionere, od osam do deset časova. Rekreativci će moći da koriste bazen i nakon 18 časova sve do noćnog kupanja, tj. do 20. U sklopu noćnog termina moguće je i odigravanje vaterpolo utakmica za rekreativce“, pojašnjava Čučković.

Ističe da su cijene karata kao i prošle godine, za djecu jednu marku a za odrasle dvije. Noćno kupanje na olimpijskom bazenu je tri marke.

Bazen u Bregovima se trenutno čisti i biće uređen na potpuno nov način. Otvaranje će biti sredinom naredne sedmice. I ovo atraktivno trebinjsko kupalište ove sezone će imati bogatiju ponudu za sve posjetioce.„Bazen se čisti, uskoro ćemo ga napuniti vodom. Da bi voda bila ugodna kupačima, s obzirom da još nisu dosta visoke temperature vazduha, trebaće više vremena, pa smo planirali da ovo kupalište otvorimo u utorak ili srijedu, 22. odnosno 23. juna. Sigurni smo da će svi koji dođu biti oduševljeni izgledom kupališta i svim sadržajima koje smo pripremili. U potpunosti je sređeno odbojkaško igralište, košarkaški teren, biće otvoren i novi bar, gdje će posjetioci moći da uživaju u prijatnom ambijentu i okrepljujućim napicima“, naveo je Čučković.

Za desetak dana biće napravljena i pristupna staza za kolica što će u mnogome olakšati, naročito roditeljima sa malom djecom, da lakše dođu do svih sadržaja na kupalištu u Bregovima.