gradska uprava grada trebinja.jpg

TrebinjeLive.info ekskluzivno donosi budući sastav trebinjske skupštine.

SNSD će predstavljati 12 odbornika. Nosilac liste Luka Petrović osvojio je najviše glasova u Trebinju, a samim tim i na listi SNSD-a. Ovo će biti njegov najbolji pojedinačni rezultat u Trebinju na lokalnim izborima.

Iza Petrovića slijede Milutin Mastilović, Nedjeljko Lambeta, Srđan Simović, Borislav Grubač, Gordan Mišeljić, Dragoslav Banjak, Miodrag Batinić, Željko Vučurević, Spasoje Radović, Ljubica Miljanović (Zdravko Butulija), a za dvanaesto mjesto bore se Miodrag Buđen, Nikola Korać i Slađana Skočajić koji su u nekoliko glasova razlike.

Što se tiče Liste za pravdu i red, osvijala je četiri mandata. Najviše glasova ima Nebojša Vukanović, koji je bio i nosilac liste. Nakon Vukanovića najviše glasova osvojili su Vasko Kovač, Đorđe Vučinić, Dajana Milišić, Srbo Škero i Duško Ninković.

Lista Ujedinjena Srpska-DNS osvojila je tri mandata. Najviše glasova imao je nosilac liste Milan Kovač, a slijede Marko Miskin, Milan Samardžić, Isidora Dostić.

Lista SDS-a osvojila je dva mandata. Najviše glasova je pripalo nosiocu liste Milici Radovanović, a slijede Vojislav Marić i Slobodan Prtilo.

Lista SP-a osvojila je dva mandata. Najviše glasova ima Rajko Ćapin, a slijede Bojan Benderać i Milan Filipović.

NPS je sovojio takođe dva mandata. Najviše glasova ima Jovica Vlatković, a slijedi ga Zoran Miladinović.

NDP je osvojio jedna mandat koji će pripasti nosiocu liste Bojanu Šapuriću.

Srce za Trebinje u skupštinskim klupama predstavljaće Milan Janković, a DEMOS Aleksandra Koprivica.

Još uvijek nisu evidentirana sva biračka mjesta, pa su moguće korekcije.