snsd kandidati.jpg

Trebinjski SNSD sinoć je i zvanično saopštio da je Mirko Ćurić kandidat za gradonačelnika našeg grada. Ono što se znalo od samog početka, samo je potvrđeno i to jednoglasnom podrškom svih mjesnih odbora ove političke partije.

Ćurić je gradonačelnik Trebinja od februara 2019. godine, kada je po prvi put dobio povjerenje građana i to na vanrednim izborima. Građani su mu dali povjerenje i na redovnim izborima 2020. godine.

Iz tog razloga SNSD se, očigledno, odlučio na sigurnog kandidata koji može da pobijedi bez ikakvih problema i to sa ubjedljivom prednošću, koji iza sebe ima rezultate i koji u SNSD-u, ali i uopšte u gradu, vrijedi za nekog ko ima povjerenje i poštovanje građana, ali i koji može da okupi sve bez obzira na različita mišljenja.

SNSD je ovdje još jednom odigrao na sigurnu kartu, a da imaju cilj da odnesu ubjedljivu pobjedu i da ništa neće prepustiti slučaju govori i njihova lista odbornike, na kojoj su:

Nosilac liste  Luka Petrović, a slijede Ljubica Miljanović, Dragoslav Banjak, Srđan Simović, Slađana Skočajić, Gordan Mišeljić, Milutin Mastilović, Miodrag Batinić, Milica Ijačić, Miljan Vuković, Valerija Lakić, Zdravko Butulija, Borislav Grubač, Željko Kelja Vučurević i Blagoje Šupić, koji su odranije i te kako poznati u političkom životu grada.

Na listi su i ljudi koji su po prvi put u političkim vodama i to Jovana Dučić, Miodrag Buđen, Nataša Tučić, Spasoje Radović, Teodora Skočo, Nemanja Andrić, Nikola Korać, Nada Bijedić, Tamara Šišić, Nedeljko Lambeta, Snežana Misita, Vasilije Špirto, Slađan Orbović, Marko Vučurević, Biljana Mrkajić, Nada Gudelj…

I lista je, kako je sinoć saopšteno, usvojena jednoglasno uz podršku svih mjesnih odbora.

SNSD je prva politička partija u Trebinju koja je objavila listu kandidata za odbornike.