Mladić sa crvene potjernice pao kod Zvornika, imao lažni identitet

ZVORNIK - S. M. (33) iz Srbije, za kojim je Interpol Beograd raspisao crvenu difuznu potjernicu, uhapšen je na području Zvornika, te je utvrđeno da ima lažni identitet, kao i da je krio materiju za koju se sumnja da je kokain, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Uhapsili su ga sinoć oko 22.10 pripadnici Policijske uprave Zvornik, a kako je uz inicijale saopšteno, potjernica za njim je raspisana zbog krivičnog djela iz oblasti zloupotrebe droga.

"Policajci su, postupajući po saznanjima da se na području Zvornika nalazi lice za kojim je raspisana međunarodna potjernica, u mjestu Karakaj zaustavili i kontrolisali pežo i osobe koje su unutra bile", naveli su iz policije.

Tridesettrogodišnjak je, kako je rečeno "Nezavisnim novinama", policajcima dao lični dokument sa izmijenjenim identitetom, izdat u Sloveniji.

"Naknadnim provjerama je utvrđeno da se zapravo radi o S.M., za kojim je raspisana međunarodna crvena potjernica", saopštili su iz Policijske uprave Zvornik.

Tokom daljeg pregleda vozila i lica, kod tridesettrogodišnjaka je pronađena i oduzeta PVC kesica sa prahom koji asocira na kokain.