Partizanovi atletičari tradicionalno na pripremama u Trebinju

J32A7476_resized_20240502_114531079(1).JPG (452 KB)

Članovi omladinske selekcije Atletskog kluba Partizan iz Beograda se već tradicionalno za predstojeću sezonu i brojna takmičenja pripremaju u Trebinju, a ove godine oko 100 mladih sportista sa svojim trenerima borave u Gradu Sunca.

Milan Pavlović, generalni sekretar Atletskog kluba Partizan je istakao da su prezadovoljni uslovima, te da će se sigurno vratiti i naredne godine.

„Mi smo već četvrtu godinu zaredom u Trebinju, a ovaj put smo smješteni u Gradu Sunca. Imamo sve uslove za rad, smještaj, hrana, teren sve je fenomenalno. Nemamo zamjerki i jedva čekamo da opet dođemo naredne godine, nadamo se sa još većim brojem atletičara“, rekao je Pavlović.

Rukovodilac mlađih selekcija Atletskog kluba Partizan Petar Glilić zahvalio je predstavnicima Gradske uprave na gostoprimstvu.

„Uslovi zaista jesu odlični, ali nama su najbitniji ljudi. Mi se ovdje vraćamo četvrti put, jer su nas tako lijepo dočekali kao da se poznajemo decenijama. Pripremamo se za Prvenstvo Beograda za mlađe kategorije, kvalifikacije Kupa Srbije, tu nam je naša Ivana Ilić i par odabranih atletičara iz grupe starijih juniora i idemo polako ka seniorskom stažu i boljim rezultatima za njih, ali i naš klub“, naveo je Gligić.

J32A7495_resized_20240502_114809400.JPG (380 KB)

Aleksandra Gligić, trener u Atletskom klubu i generalni sekretar Atletskog saveza Beograda je rekla da su nakon priprema u Trebinju, rezultati atletičara jako dobri.

„Možemo reći da su nam pripreme u Trebinju postale tradicija, jer kad se pripremamo ovdje rezultati su jako dobri u ljetnoj sezoni, a ono što je dobro nećemo da mijenjamo. Svake godine dolazi veći broj atletičara, što je pokazatelj da smo zadovoljni svim uslovima“, dodala je Gligić.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić kaže da im je cilj poboljšati sve uslove iz oblasti sporta, kako bi iz godine u godinu na pripreme u Trebinje dolazilo što više klubova.

„Ovi ljudi su nam postali prijatelji i njihove pripreme i posjete našem gradu su na obostrano zadovoljstvo. Ono što je veoma važno jeste da svake godine dolazi sve veći broj takmičara, što nam je i cilj. Aplicirali smo da Trebinje dobije status evropskog grada sporta i nadamo se da će sve proći kako treba. Hvala svima koji se bave sportom, trenerima i djeci“, rekao je Ćurić.

Atletičara Partizana na pripremama u Trebinju ostaju do subote, 4. maja.

IMG_20240502_114350_resized_20240502_114405470.jpg (405 KB)

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×