Povodom svoje krsne slave - Sabora sv. Arhanđela Mihaila, koja je proslavljena juče, predstavnici firme Peron D.O.O. posjetili su danas Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ iz Trebinja i uručili im poklon u vidu slavke trpeze .

Darko Tasovac iz „Perona“ ističe da su na ovaj način praznično raspoloženje za svoju krsnu slavu željeli podijelitii sa članovima i vaspitačima udruženja „Sunce nam je zajedničko“ i obezbijediti im barem jedan trenutak sreće i radosti.




“Cilj je da se pokaže toj djeci da predstavljaju dio ovog društva, da nisu zaboravljeni i da će uvijek biti aktivni učesnici u svim dešavanjima, a samim tim i u obilježavanju praznika. Želim da članovi udruženja kroz ovakve akcije osjete našu podršku i lično bih ovim putem pozvao i ostale naše privrednike i sugrađane da doniraju ono što imaju, što proizvode, pa koliko god daju, to ovoj djeci puno znači”, rekao je Tasovac.




Trebinjsko preduzeće D.O.O. „Peron“ svakodnevno dostavljati neophodne količine hljeba, peciva i kolača Udruženju roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ , kao i Udruženju djece i omladine sa poteškoćama u razvoju „Vedar osmijeh“ iz Bileće.