Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović posjetio je Kotor Varoš i obišao više fabrika čije je vlasnike i menadžment pozvao da prisustvuju Investicionoj konferenciji, koja će biti održana u najjužnijem gradu RS, javlja portal mojkotorvaros.com


Petrović se upoznao sa radom, proizvodnim programom i planovima preduzeća “Sportek”, “Sim Tehnik”, “Mehaničke konstrukcije” i “FTF”, koja bi uskoro trebalo da počne sa radom.
„Kotor Varoš je opština koja je u vrhu liste po zaposlenosti i razvijenosti industrije u RS. Zbog toga sam odlučio da posjetim ovdašnja preduzeća i pozovem ih da prisustvuju investicionoj konferenciji koja će 26. i 27. maja biti održana u Trebinju. Na tom skupu biće predstavljeni potencijali Trebinja i projekti koji čekaju investitore i vjerujem da bi i kotorvaroški privrednici mogli pronaći interes za širenje poslovanja“, rekao je Petrović.

Na konferenciji će biti predstavljeni infrastrukturni i projekti iz privrede, poljoprivrede i turizma, te uslovi za započinjanje biznisa i pogodnosti koje očekuju investitore.
mojkotorvaros.com