Srn2024-4-22_1522134_0.jpg (399 KB)

Građevinski radovi na izgradnji kružnog toka kod Kamenog mosta u Trebinju počeli su danas, a u cijelosti ih finansira Gradska uprava Trebinje sa 175.000 KM, rekao je Srni načelnik Odjeljenja za komunalno-inspekcijske poslove Spasoje Radović.

Radović je istakao da građevinske radove izvodi preduzeće "Hercegovina putevi" iz Trebinja, a očekuje se da novi kružni tok bude u funkciji do početka ljetne sezone.

"Predviđeno je 30 radnih dana za završetak svih radova, a projekat predviđa širenje postojeće saobraćajnice sa obje strane", rekao je Radović navodeći da će to omogućiti da sav teretni saobraćaj ide preko Kamenog mosta.

On je dodao da izgradnjom kružnog toka više neće biti gužvi na ovoj raskrsnici koja je jedna od najfrekventnijih u gradu.

Radović je napomenuo da će od sutra, u vrijeme izvođenja radova na snazi biti totalna obustava saobraćaja, koji će se preusmjeriti alternativnim gradskim ulicama.

Na zvaničnom sajtu Gradske uprave Trebinje, građani se mogu informisati o načinu odvijanja gradskog saobraćaja u vrijeme izgradnje kružnog toka.