Privredna komora Republike Srpske pokrenula je danas kampanju "Kupujmo domaće" čiji je cilj da dodatno utiče na svijest potrošača o višestrukom značaju kupovine domaćih proizvoda na sve segmente života.
Privredna komora Republike Srpske  (foto:komorars.ba) -
- Kampanju realizujemo u okviru projekta promocije domaće proizvodnje "Naše je bolje". Kupovinom proizvoda iz Srpske jačamo naša privredna društva, zadržavamo postojeća i otvaramo nova radna mjesta i izdvajamo više novca za penzije, bolnice i škole. To je u vrijeme širenja virusa korona i njenog uticaja na privredu od izuzetne važnosti - saopšteno je iz Privredne komore Republike Srpske.

Kampanja počinje danas objavom poziva "Kupujmo domaće" na 35 bilborda i 10 displeja širom Republike Srpske i trajaće u narednim mjesecima.

- Pozivamo potrošače da prilikom kupovine obrate pažnju na ono šta kupuju i daju prednost domaćim proizvodima - naveli su iz Privredne komore.

Privredna komora je zahvalila banjalučkim preduzećima "Metromedija" i "Nova oprema" što su prepoznali značaj akcije i dali podršku njenoj realizaciji.