BILBORD.JPG

Od danas je i zvanično počela prodaja stanova u novom stambenom kompleksu u bivšoj kasarni čiji je investitor preduzeće „Helvetic“ d.o.o. Trebinje i to po akcijskoj cijeni u pretprodaji od 2.090 KM po metru kvadratnom.

Akcijska cijena traje do 1. juna 2021. godine.

Riječ je o objektu od 115 stambenih jedinica u dvije lamele, a zgrada ima sedam spratova sa dva ulaza i dva lifta sa podzemnom garažom. Projektom su predviđene garsonjere, jednosobni i dvosobni stanovi, a po želji kupca moguće je i dodatno projektovanje.

Sve garsonjere i stanovi imaju balkone.

Garsonjere su površine od oko 23 m2, dok su jednosobni stanovi od 45 do 50 m2, odnodno na povučenoj etaži od 41 do 57 m2.

Dvosobni stanovi su površine od 55 do 70 m2, odnosno na povučenoj etaži od 58 do 89 m2.

prodaja novih stanova trebinje.jpg

Objekat će se graditi od blok cigle, a termo fasada od kamena vune debljine 8 cm. Parket će biti od presovanog hrasta-tarket, unutrašnja vrata će biti bijele boje, dok će spoljašnja biti protivpožarna i protivprovalna (boja-nijansa drvo). Objekta će imati vertikalnu ventilaciju, a napa će imati zaseban odvod u ventilaciju. Svaki stan će posjedovati multisplit klimu – u svim prostorijama. Sanitarija u kupatilima i WC-ovima biće od renomiranih proizvođača.

Predviđena je ugradnja bijele PVC stolarije i to šestokomorne sa dvoslojnim staklom i sa ALU kutijom i roletnom ispunjenom stropolom te ostavljenim prostorom za komarinik.

Stepeništa i hodnici biće urađeni od paljenog granita.

Rok izgradnje je 30.10.2022, a useljenje u stanove je predviđeno za novembar 2022.

Osim vrhunske gradnje objekat će pratiti i veoma pristupačna lokacija u bivšoj kasarni gdje se već izgradilo nekoliko stambenih objekata. Nova infrastruktura, blizina centra grada i važnih ustanova samo su neke od prednosti ovog stambeno kompleksa.

"Vrtić i osnovna škola su na pet minuta hoda, buduća Gimnazija je na dva minuta, hipermarketi 'Bingo' i 'Kort' na minut i po, a Kulturni centar sa pozorišnom salom, galerijama i biskopom na svega pet minita koliko je udaljen i naljepši gradski park u regionu", kažu u "Helveticu".

posle.jpg

I tu nije kraj prednostima zbog čega baš na ovoj lokaciji treba da uzmete stan. Rijeka Trebišnjica je na svega nekoliko minuta hoda, kao i bazen u Bregovima i šetalište dužine oko pet kilometara, pogodno i za rekreaciju na biciklu.

"Kod samog objekta nalazi se sportsko igralište, a planirana je i izgradnja dječijeg igrališta. U neposrednoj blizini od svega dva-tri minuta hoda nalaze se i trebinjski fakultetu, Policijska uprava, Granična policija, srednja Muzička škola, Palata pravde, Elektroprivreda RS, Regulatorna komisija za za energetiku, Vatrogasni dom", dodaju u "Helveticu".

A kada se svemu ovome doda i da je budući objekat okružen zelenilom, onda je doživljaj u potpunosti drugačiji.

zgrada kasarna (1).jpg

Ako još uvijek razmišljate gdje ćete da kupite stan - već sada donesite odluku. Ovo je idealna lokacija i za porodični život i za iznajmljivanje stana.

Ponudu stanova možete da pogledate na veb sajtu: www.nekretninetrebinje.com, odnosno putem telefona: +38765/184-383, +38759/222-014, +38765-224-657.

Izršite rezervaciju na kontakt formi: