SretenjeuTrebinju

"SASTANAK U TREBINJU 2024." naziv je promotivne akcije kojom je kreiran niz pogodnosti prilikom korišćenja turističkih usluga u Trebinju za sve goste koji tokom Sretenjskih praznika (15. -18. februar ) posjeta našem gradu.

Promotivnu akciju pokrenula je Turistička organizacija Grada Trebinja u saradnji sa poslovnim partnerima: Turističko-rekreativni kompleks Lux Travel Grad Sunca, Muzej Hercegovine, JU "Bazeni" Trebinje i Vinarija Dabić sa ciljem da se posebna pažnja posveti svim gostima grada, a prvenstveno Stanovnici Republike Srbije sa nizom pogodnosti kako bi se motivisali na minimizaciju odmora u navedenom periodu provest će u Trebinju.

Za sve turiste koji su u periodu 15. -18. Februar 2024. godine posjeta Trebinju biće organizovana i upriličena:

1. Besplatni turistički obilasci Trebinja u pratnji licenciranih turističkih vodiča - Turistička agencija "Lux

Obilazak grada (15. mart) - Dučićeva ulica, dvorac Stari grad, Muzej Hercegovine, Gradski park, Hram Svetog Preobraženja Gospodnjeg, rijeka Trebisnjica, Perovićev (Arslanagic) most

Vjerska tura (16. februar) - Manastir Hercegovačka Gračanica i manastir Tvrdoš "

Mix turneja (17. Februar) - Grad sunca, vinarija Dabić i Petropavlov manastir

2. 20% popusta na cijene ručka i večere (15. -18. Februar u kafani "Etno selo" i "Varoš Čaršiji") i zabava uz muziku uživo (17. Februarska "Varoš čaršija") - Turističko-rekreativni kompleks "Grad sunca"

3. Besplatan ulaz u Muzej Hercegovine za sve posjetitelje (15. februar) - Muzej Hercegovine

4. Ulaznice za korištenje usluga zatvorenog olimpijskog bazena (15. Jun)-17. Februar) - JU "Bazeni Trebinje"

5. Degustacija hercegovačkih vina i rakije (17. FEBRUAR) - Vinarija Dabić

Sve detalje i dodatne informacije vezane za promotivnu akciju i prijave za besplatne turističke ture potencijalni gosti grada mogu dobiti u Turističkom info centru Trebinja (Dučićeva bb). pored Platana), broj telefona 00387/59 273-410 i e-mail: [email protected]