Počeo drugi upisni rok na fakultetima u Srpskoj, u Trebinju slobodno 91 mjesto za brucoše

Fakulteti.jpg (324 KB)

Na visokoškolskim ustanovama u RS danas počinje drugi upisni rok, a u našem gradu ostalo je još 91 slobodno mjesto za brucoše.

Najviše slobodnih mjesta ima na Visokoj školi za turizam i hotelijerstvo – 48, na Fakultetu za proizvodnju i menadžment 25, Akademija likovnih umjetnosti u ovom roku upisuje 10 studenata, a na Poljoprivrednom fakultetu upražnjeno je osam mjesta.

Na studijskom smjeru Turizam i hotelijerstvo Visoke škole za turizam i hotelijerstvo mjesta ima za 10 studenata koji će se finansirati iz budžeta RS, isto toliko je samofinansirajućih, uz tri strana državljana.

Na smjeru Poslovna ekonomija turističke ponude su 23 slobodna mjesta, šest za finansiranje iz budžeta RS, 10 je samofinansirajućih, a dva strana državljana.

Fakultet za proizvodnju i menadžment u drugom upisnom roku upisuje ukupno 25 studenata, na dva studijska programa.

Na Industrijskom menadžmentu mjesta ima za četiri studenta koji će se finansirati iz budžeta RS, tri koji će se samofinansirati i dva strana državljana.

Na studijskom programu Industrijsko inženjerstvo za energetiku upražnjeno je 11 mjesta za studente koji se finansiraju iz budžeta RS, tri na samofinansiranju i dva strana državljana.

Akademija likovnih umjetnosti u drugom upisnom roku ima ukupno 10 slobodnih mjesta – jedno za studenta koji će se finansirati iz budžeta, šest samofinansirajućih i tri za strane državljane.

Na Poljoprivrednom fakultetu saznajemo da je u ovom roku, na studijskom programu Agromediteranska proizvodnja, ostalo još šest mjesta za studente koji će se finansirati iz budžeta RS i dva za buduće brucoše koji će se samofinansirati.

Prijavljivanje traje do prvog septembra.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×