Urušeni objekat starog Novoteksa u užem centru Trebinja zamijeniće moderan stambeno-poslovni kompleks, čije je arhitektonsko rješenje posve drugačije od onih koje smo do sada imali priliku da vidimo u našem gradu.

stanovi trebinje novogradnja (2).jpg

U kompaniji „MIS invest“, koja je investitor ovog kompleksa, kažu da su željeli da urade jedno drugačije, estetski ljepše i kvalitetnije rješenje, jer ova lokacija zaslužuje takav objekat.

Oni ističu da je eksterijer samog stambeno-poslovnog kompleksa urađen na inovativan način, te da će ovo biti prva „zelena zgrada“ u Trebinju koja će spojiti ekološku održivnost i vrhunski način gradnje.

„Odlučili smo se da koristimo najbolje materijale prilikom izgradnje koje prati inovativno i ekološki održivo arhitektonsko rješenje. Tim vrsnih stručnjaka uradio je projekat, a kako bi se svi budući stanari osjećali prijatno, ugodno i bezbjedno u svojim stanovima“, navode u „MIS investu“.

stanovi trebinje novogradnja (1).jpg

Pripremni radovi, koje čini uklanjanje ruinirane i urušene zgrade starog Novoteksa, teku planiranom dinamikom, pa investitor očekuje da će ovi radovi biti završeni do kraja ove godine.

Već sada, otkrivaju u MIS investu, vlada veliko interesovanje za kupovinu stana na ovoj, možemo slobodno da napišemo - posljednjoj slobodnoj lokaciji u centru Trebinja, zbog čega će uskoro objaviti promotivnu cijenu metra kvadratnog u izgradnji.

„U prodaji će se naći stanovi kakve kupci najviše traže – od 35 do 100 metara kvadratnih. Oko zgrade će ostati postojeće zelenilo, a svaki stan će imati svoju zelenu oazu. Pristup zgradi biće omogućen samo onima koji imaju stan ili poslovni prostor“, navode u „MIS investu“.

stanovi trebinje novogradnja (3).jpg

Kompleks će imati dvije vrste parking mjesta – spoljašnja koje će biti oko samog objekta i unutrašnja koja će biti u okviru prizemlja kompleksa.

Početak prodaje stanova u izgradnji i po promotivnoj cijeni očekuje se početkom januara 2020. godine.