Petrović Ljubiša - Bijeljina - Nacelnik

Iz Narodne koalicije "Pokrenimo Bijeljinu" saopšteno je da gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović nije ispunio obećanje dato prije godinu dana da će za svog zamjenika imenovati ženu.

Iz ove koalicije su ocijenilo da je obećanje Petrovića od 8. marta 2022. godine da će za svog zamjenika imenovati ženu jer mu, kako je tada naveo, nedostaje "sposobnost rukovođenja i organizacije", bilo samo još jedno u nizu praznih obećanja.

"Petrović je povodom 8. marta ove godine podijelio po 150 KM radnicama u Gradskoj upravi, što u ovom trenutku izgleda kao kupovina glasova, pošto se referendum za opoziv sprovodi za nedelju dana. Ranijih godina je, kako tvrde zaposleni, novac dijelio i muškarcima i za sada nije poznato zašto to nije uradio i ovaj put? Ili možda jeste, ali sa drugih budžetskih pozicija, kao već dokazani majstor za realokacije novca", tvrde iz Koalicije.

Iz Koalicije ukazuju da grad dvije i po godine nema ni menadžera, ni gradskog arhitektu, ni načelnike odjeljenja.

"Zato ima 200.000 KM za potrebe gradonačelnika, koji sada sve radi kako bi sačuvao svoju fotelju i platu", tvrde iz Narodne koalicije "Pokrenimo Bijeljinu".