Na području Policijske uprave Trebinje, 24.02.2020. godine evidentirana su dva krivična djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

Policijskoj stanici Gacko prijavljen je pokušaj krađe u jednom trgovačkom objektu. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa u pokušaju“.

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je jedno ili više NN lica polomilo staklo na ulaznim vratima na jednom stambenom objektu čime je počinjeno krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“. Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da je izvršilac lice inicijala N.B. Nakon kompletiranja predmeta protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.B. počinilo krivično djelo „Krađa“.