Polaganje kamena temeljca za novu Bolnicu 9. juna

Nova bolnica trebinje.jpg (219 KB)

U Trebinju će 9. juna biti položen kamen temeljac za izgradnju novog objekta Bolnice u prisustvu najviših zvaničnika Republike Srpske, saopšteno je iz trebinjske Bolnice.

"Novim, tehnološki unapređenim objektom, stvoriće se uslovi za pružanje kvalitetne, bezbjedne i dostupne zdravstvene zaštite, u skladu sa savremenim dostignućima medicine, kakvu naši građani zaslužuju", navode iz Bolnice Trebinje.

Iz ove zdravstvene ustanove su naglasili da naročitu zahvalnost duguju predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, premijeru Radovanu Viškoviću i ministru zdravlja i socijalne zaštite Alenu Šeraniću, koji su prepoznali značaj ovog projekta.

"Oni su se izdigli iznad sporadičnih izraza malodušnosti i nerazumijevanja na koje su, tom prilikom, nailazili, te su nesebično založili sve svoje ljudske, društvene i materijalne kapacitete kako bi jedna od najvećih investicija u našoj novijoj istoriji bila moguća", naveli su iz trebinjske Bolnice.

U saopštenju se ističe da je značaj ovog projekta veći ako se imaju u vidu višedecenijske teškoće i izazovi s kojima se ova ustanova i njeni radnici suočavaju u svom radu, kao što su neadekvatan prostor i oprema.

Polaganje kamena temeljca predviđeno je 9. juna u 12.00 časova.

 

 

 

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×