Foto: Alo


Nakon višesatne pretrage u selu Zlot kada je pretraženo dvorište i objekti komšinice Dragice Šuji koja u pomenutom selu ima kuću, dok živi već 25 godina u Austriji, a onda potom i dvorište osumnjičenog Dejana I njegove porodice, policijske snage povukle su se iz ovog mjesta zajedno sa vatrogascima spasiocima.

Naime, nakon detaljne pretrage bunara, dvorišta, kuće i ostalih pomoćnih objekata komšinice Dragice, policija je svoj rad potpuno usmjerila ka dvorištu osumnjičenog Dejana, nakon što je sa lisicama na rukama dovezen jedan od braće Dragijević, koji su, podsjetimo, zajedno sa ocem takođe privedeni zbog istog zločina.

Kombinirka je radila satima, a pored vatrogasaca spasilaca, bili su prisutni I forenzičari, nakon čega su se svi zajedno povukli noseći najvjerovatnije dokaze u džakovima koji će biti poslati na vještačenje, prenosi Kurir.

Pored jednog od osumnjičenog koji je bio na licu mjesta gdje je vršena današnja pretraga, dovezena je i majka Dragijevića, koja je neposredno prije toga bila na saslušanju.

Nažalost, uprkos detaljnoj pretrazi, agonija se produžava s obzirom na to da tijelo djevojčice nije pronađeno.