Kostrešević i Brđanin (Foto: MUP Srpske) -

Policije Republike Srpske i Crne Gore opredijeljene su za saradnju na svim nivoima, a posebnu pažnju posvećuju borbi protiv organizovanog kriminala i razbijanju organizovanih kriminalnih grupa koji djeluju u cijelom regionu, zaključeno je na današnjem sastanku direktora Policije Republike Srpske Siniše Kostreševića i v.d. direktora Uprave policije Crne Gore Zorana Brđanina.

Kostrešević i Brđanin su ocijenili da je saradnja policija korektna, ali da svakako treba raditi na njenom unapređenju, te razmijenili iskustva o organizaciji i načinu rada policija.

- Razmjene iskustava i dobrih praksi biće nastavljena kroz jačanje saradnje specijalnih jedinica što će unaprijediti i samo postupanje policijskih službenika u rješavanju najsloženijh bezbjednosnih izazova - saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Delegacija Uprave policije Crne Gore, koju predvodi v.d. direktora Uprave policije Zoran Brđanin, posjetila je danas i Centar za obuku MUP-a Srpske u Zalužanima kao jedan od strateških projekata MUP-a Srpske.