Muškarac iz Borče šokirao je javnost kada je na svom Facebooku emitovao uživo kako ulazi u policijski automobil, a potom ga vozi po gradu.

"Dosta ste vi mene hapsili. Sada ćemo da vidimo kako ovo ide", rekao je on, dok su ga u komenatarima "bodrili", piše "Informer".

Prema nezvaničnim saznanjima pomenutog portala, njemu je ključeve službenog automobila dao policajac koji je prilikom njegovog divljanja ulicama bio na zadnjem sjedištu.

Kako se vidi na snimku, radi se o S. Ž. koji je, navodno, u Borči poznat kao problematičan i koji je, kako sam kaže, oduvijek imao želju da provoza policijsko vozilo.

Na početku snimka vidi se kako muškarac sa ključevima prilazi automobilu, ulazi u njega i startuje vozilo.

Kada je startovao vozilo, pokušavao je da upali sirenu kako bi "imao potpuni ugođaj". U komentarima na snimku se vidi kako ga prijatelji podržavaju, ali i kako ima onih koji govore da je "lud".

U jednom trenutku mu je vožnja dosadila, pa je skrenuo u uličicu, ostavio vozilo, a prije izlaska je ipak uspio da upali sirenu i uznemiri stanovnike ovog mjesta. Sudeći prema snimku, to što je vozio službeni automobil nije jedini prekršaj koji je napravio, već nije bio ni vezan, što dokazuje zvuk koji opominje da pojas nije na mjestu.

Policija je ubrzo uhapsila bahatog "vozača", ali i policajca čije je službeno vozilo bilo u pitanju. Kako se saznaje, oni nisu bili u pijanom stanju.

Izvor:Nezavisne novine