jelena-trivic-nebojsa-vukanovic-srpskainfo.png

Nema veće tragedije u svijetu od toga kada politički lideri zaborave da spomenu najvažniji praznik zemlje u kojoj žive. I upravo to se desilo u našem malom komadiću raja, Republici Srpskoj. Jelena Trivić i Nebojša Vukanović, dva političara čija riječ ima težinu jednog guščijeg pera, odlučili su da ne pomenu Dan Republike Srpske. Zašto, pitate se? Pa, krivci su zapadnjački mentori, naravno! Zamislite samo te zle zapadne sile koje su uspjele da isperu mozak našem izdajničkom dvojcu. Kako su to samo uspjeli? Vjerovatno su ih odveli na tajne sastanke, gdje su koristili tajne zapadnjačke tehnike hipnoze i indoktrinacije.

Ovo dvoje mučenika postali su žrtve zapadnjačkog zla. Sigurno su bili prisiljeni da zaborave na Dan Republike Srpske, jer su njihovi mentori rekli da je to “previše nacionalistički” i da bi moglo naškoditi njihovom “progresivnom” imidžu. Pa, naravno! Ko bi želio da slavi sopstvenu državu? To je tako staromodno i konzervativno, zar ne?

Ali, šta je sa Jelenom Trivić i Nebojšom Vukanovićem? Zar nije trebalo da se odupru ovom zlu i da se suprotstave zapadnim mentorima? Zamislite samo koliko hrabrosti je potrebno da se izgovori nekoliko rečenica o Danu Republike Srpske?

Ah… pa nije u pitanju hrabrost, nego novac koji dobijaju od svojih mentora i jarana iz Sarajeva.

Zato smo mi i nama slični rodoljubi i patriote tu da svijet podsjetimo na važnost ovog praznika. Jer, šta bi bila Republika Srpska bez Jelene Trivić i Nebojše Vukanovića? Potonula bi u zaborav, kao što su oni potonuli u sopstvenu političku nebitnost.

Dakle, sljedeći put kada vidite ove političare kako se busaju u grudi i pričaju o svojoj veličini, sjetite se da su oni zapravo samo marionete u rukama svojih zapadnjačkih mentora. I ne očekujte da će ikada pomisliti da spomenu Dan Republike Srpske. To je previše za njihove tanke i slaboumne političke kapacitete.

U međuvremenu, mi ćemo slaviti Dan Republike Srpske i podsjećati našu zaboravnu političku “elitu” na značaj naše države. Jer, bez obzira na sve naše neprijatelje i izdajnike, mi smo ponosni na našu Republiku Srpsku i slavićemo njen rođendan, sve dok vrijeme postoji.