unnamed (14).jpg

Maistra Hospitality Group, jedna je od vodećih hrvatskih turističkih kompanija koja kontinuirano ostvaruje rast svih ključnih pokazatelja poslovanja, u utorak, 28. ožujka, organizira Dan otvorenih intervjua u Dubrovniku. Bit će ovo jedinstvena prilika za sve potencijalne zaposlenike koji će moći iz prve ruke dobiti potrebne informacije o uvjetima i načinu rada na recepciji, u domaćinstvu, kuhinji, restoranu i animaciji u vrhunskim objektima u Dubrovniku.

Otvoreno je više pozicija za rad u inspirativnom okruženju

S više od 50 godina duge naslijeđene tradicije izvrsnosti u industriji, Maistra uspješno razvija visokokvalitetan turizam, stoga su i u njihovim dubrovačkim objektima otvorene pozicije za odvažne i kvalitetne zaposlenike, neovisno o tome imaju li bogato radno iskustvo ili su tek završili školovanje. Na Dan otvorenih vrata pozivaju se motivirani i sposobni individualci, zainteresirani za jedno od radnih mjesta: šef sale, voditelj barova, voditelj smjene recepcije, pomoćnik šefa kuhinje, voditelj smjene u kuhinji, barmen, kozmetičar/wellness terapeut, kuhar, pomoćni zaposlenik u kuhinji, konobar, radnik na plaži, sportu i bazenu te animator.

Primamljive pogodnosti za sve zaposlenike

Svima koji se odluče pridružiti Maistrinom timu, osigurana je mogućnost rada tijekom cijele godine, kao i kontinuirana obuka te mogućnost daljnjeg razvoja i napredovanja u poticajnom i inkluzivnom okruženju. Svi zaposlenici dobit će priliku za rad u kompaniji koja je izgrađena na povjerenju, poštovanju i predanosti izvrsnosti. U Maistri vjeruju da su njihovi ljudi najvrjednije bogatstvo i uvijek traže nove i inovativne načine da ih podrže u osobnom i profesionalnom razvoju.

Prilika za rad u jednom od najljepših europskih gradova

Poznati časopis Travel & Leisure objavio je članak o 25 najljepših mjesta u Europi, a Dubrovnik se opravdano našao na tom popisu. Svi zainteresirani mogu pripremiti svoje životopise i već u utorak upoznati budućeg poslodavca, napraviti novi korak za karijeru u turizmu. Svi spremni za karijeru koja je izazovna i isplativa, u kojoj svaki dan donosi novu avanturu i novu priliku, sve detalje i uvjete mogu pronaći na linku.

Pridružite se vrhunskom timu i budite dio nečeg uistinu posebnog!