Potpisan sporazum o izgradnji vodovodnog sistema Trebinje – Ivanica

 
 

Ivanica3.jpg (287 KB)

U skladu sa odlukama koje su Skupština Grada Trebinja i Opštinsko vijeće Ravno donijele na svojim sjednicama, gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i načelnik Opštine Ravno Andrija Šimunović potpisali su danas sporazum o realizaciji međuentitetskog projekta „Izgradnja vodovodnog sistema Trebinje-Ivanica“.

Sporazumom su definisani opšti uslovi za realizaciju projekta, te prava i obaveze koje će obje strane preuzeti prilikom realizacije.

Kako je u dokumentu navedeno, strane su saglasne da radove u projektu finansiraju zajednički tako što će svako biti odgovoran za realizaciju dijela radova na svojoj teritoriji.

Potpisnici sporazuma ocijenili su da je ovo važan projekat kojim će se adekvatno riješiti pitanje vodosnabdijevanja naselja Ivanica, ali i okolnih sela.

Podsjećamo da je današnje potpisivanje uslijedilo nakon što je održan inicijalni sastanak gradonačelnika Trebinja i načelnika Ravnog početkom marta ove godine, kome su prisustvovali i direktor trebinjskog „Vodovoda“ Miodrag Batinić, načelnik Odjeljenja za kapitalne investicije Danilo Ilić i generalni direktor EPRS Luka Petrović.

Ivanica-1.jpg (204 KB)

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×