Povodom Nedjelje djeteta, u Gradskoj upravi Trebinja gradonačelnik Luka Petrović danas je upriličio prijem za mališane iz našeg grada, učenike osnovnih škola i djecu iz trebinjskih vrtića.


Uz himnu RS, prigodne recitacije i pjesmu danas je protekao prijem za trebinjske mališane koji je upriličio gradonačelnik Luka Petrović sa najbližim saradnicima. Gradonačelnik je mališanima uručio i prigodne poklone, a oni su se zahvalili na najljepši način, pjesmama i recitacijama.
Načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti grada Trebinja Zoran Milošević, u obraćanju novinarima nakon sastanka je rekao da je opredjeljenje da su porodica i djeca na prvom mjestu i po svaku cijenu, jer je to naš glavni zalog budućnosti. U ovogodišnjoj manifestaciji, koja se održava pod sloganom „Dječiji svijet – moj svijet“ učestovaće djeca iz svih trebinjskih vrtića i igraonica, učenici osnovnih i muzičke škole, članovi Udruženja „Sunce nam je zajedničko“ i radnici Centra za socijalni rad.

Centralni program manifestacije „Dječiji svijet – moj svijet“ biće održan sutra u Kulturnom centru Trebinje, u 10 časova. Do petka, 8. oktobra, do kada traje „Dječija nedjelja“, biće upriličene i posjete Dnevnom centru za stare i Udruženju roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“.
Grad Trebinje