056294ebcd31061115855ea112188845_XL.jpg (150 KB)

Pridružite nam se na snimanju novog filma, reditelja „Ko to tamo peva“ i stanite pred kameru zajedno sa Milošem Bikovićem

Poštovani građani Nevesinja,

Izuzetno smo ponosni što radimo na ostvarenju „Budi Bog s nama“, velikom povratničkom filmu Slobodana Šijana („Ko to tam peva“, „Maratonci trče počasni krug“, „Davitelj protiv davitelja“) jednom od najvećih srpskih i evropskih reditelja, sa Bikovićem u glavnoj ulozi.

Ovo je priča o prvom film auteur-u na Balkanu, ko-osnivaču zenitizma i reditelju Bošku Tokinu (u tumačenju Miloša Bikovića) i snimanju prvog modernog filma na ovim prostorima – „Budi Bog s nama“. Upoznaćemo Srbiju iz zlatnog doba dvadesetih godina prošlog veka, balkanski centar avangarde, dadaizma, futurizma i zenitizma, regtajma i čarlstona, automobilizma i aeroplana...

Pored Miloša Bikovića u filmu igraju : Sloboda Mićalović, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Nebojša Dugalić, Miloš Timotijević, Gordan Kičić, Tihomir Stanić, Miloš Samolov, Nikola Rakočević, Milena Predić, Viktor Savić, Denis Murić, Filip Stankovski, Joakim Tasić, Radoje Čupić, slovenska zvezda u usponu Inja Zalta, zvezda evropskog filma Joana Flora i mnogi drugi.

Ovim putem pozivamo sve građane Nevesinja, svih uzrasta, da nam se pridruže na snimanju na Ovčijem brodu u blizini Nevesinja, 3. aprila 2023. godine, i u ulozi statista podele kadar sa najvećom zvezdom sa ovih prostora, koji će svoje scene snimiti upravo u Hercegovini – Milošem Bikovićem.

Fotografije, visinu, težinu, godište poslati na: [email protected]

S poštovanjem,

Produkcija filma „Budi Bog s nama“