Glumac se nije oporavio od moždanog udara i preminuo je u 53. godini.


Zvezda nekadašnje hit serije “Beverli Hils” Luk Peri doživio je moždani udar u svom domu u Los Anđelesu prošle nedelje, a strani mediji objavili da je preminuo u ponedeljak u 53. godini.
Hitna pomoć je 28. februara prebacila glumca u bolnicu – izvori kažu da je bio svjestan kada su došli ljekari, ali da se stanje ubrzo pogoršalo.


U bolnici je utvrđeno da je pretrpio “masivni moždani udar”, nakon čega je uveden u stanje indukovane kome. Međutim, glumac se nikada nije oporavio.


Peri je iza sebe ostavio sina Džeka (21) i ćerku Sofi (18) koje je dobio u braku sa bišom ženom Rejčel Šarp.


– Na kraju su uz njega bila djeca, vjerenica Vendi Medison Bauer, bivša žena Mini Šarp, majka En Benet, očuh Stivom Benetom, brat Tom Peri, sestra Ejmi Koder i druga bliska rodbina i prijatelji. Porodica je zahvalna na svim porukama podrške i molitvama koje su bile upućene Luku sa svih strana svijeta i traže privatnost u ovom trenutku velike tuge – piše u zvaničnom saopštenju koje je poslato javnosti.


Peri je karijeru počeo kao “loš momak” u hit seriji o tinejdžerima u srednjoj školi, odnedavno smo imali priliku da ga gledamo i u hit seriji “Riverdejl”, a nedavno je saopšteno i da se snima rimejk serije “Beverli Hils” u kojoj će igrati i originalna postava.Izvor: Srpska Cafe