Aleksandar Mitrović i Dragan Stojković

Aleksandar Mitrović je uz Dragana Stojkovića Piksija govorio na konferenciji pred meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Crne Gore i Srbije, a javnost je interesovalo i da li je pričao sa Nemanjom Gudeljom čiji je brat imao zdravstvenih problema.

Dragiša Gudelj je morao da napusti meč u 11. minutu zbog kardiorespiratornog zastoja kada ga je hitna pomoć odvela u bolnicu. Kasnije se Kordoba oglasila da je noć prošla u najboljem redu, a danas je to isto učinio i Nemanja porukom zahvalnosti ljekarima, što je podijelio i Dragiša, piše Sportal.

– Šokantna vest koja se desila iznenada i najbitnije je da je dobro i da je stabilno. Pričao sam sa Gudeljom, znam da nije bilo lako, ali smo svi bili uz njega. Svakako nimalo prijatno, ali je sada sve dobro i nadam se da će tako i ostati. Hvala Bogu da je sve dobro sa Dragišom. Dosta se desilo stvari u posljednjih 48 sati, ali to su stvari koje su van fudbala, to je iza nas, najbitnija je utakmica i fokus je na meču – rekao je Mitrović.