Vlada Republike Srpske (foto: twitter.com/Vlada_Srpske) - Foto: RTRS
Vlada Srpske je na danas održanoj sjednici utvrdila Mišljenje na Prijedlog zakona o dopuni Krivičnog zakonika Republike Srpske, po hitnom postupku.

- Vlada Republike Srpske smatra da je Prijedlog zakona o dopuni Krivičnog zakonika Republike Srpske, usaglašen sa Ustavom, pravnim sistemom Republike Srpske i Pravilima za izradu zakona i drugih propisa Republike Srpske, te da se isti može uputiti u dalju proceduru - navodi se u saopštenju Biro za odnose sa javnošću Vlade Srpske.

U saopštenju se navodi da je Vlada Republike Srpske danas utvrdila i Mišljenje na Prijedlog zakona o neprimjenjivanju Odluke visokog predstavnika kojom se donosi Zakon o dopuni Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine, po hitnom postupku.

- Vlada Republike Srpske smatra da je Prijedlog zakona o neprimjenjivanju Odluke visokog predstavnika kojom se donosi Zakon o dopuni Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine, usaglašen sa Ustavom, pravnim sistemom Republike Srpske i Pravilima za izradu zakona i drugih propisa Republike Srpske, te da se isti može uputiti u dalju proceduru - istaknuto je u saopštenju.