Prijedorčani teško povrijeđeni pri slijetanju ukradenim autom
PRIJEDOR - Vozač i suvozač M. G. i M. G. iz Prijedora teško su povrijeđeni pri slijetanju ukradenim sitroenom, mjestu Hambarine u Prijedoru.

Naime, Policijskoj upravi Prijedor u nedjelju oko dva časa prijavljeno je da se na regionalnom putu u mjestu Hambarine u Prijedoru dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem vozila sa kolovoza i da su povrijeđena dva lica.

"Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovao M.G. iz Prijedora upravljajući vozilom marke sitroen i da su teške tjelesne povrede zadobili vozač i suvozač M.G. iz Prijedora. Preduzetim mjerama i radnja utvrđeno je da su navedena lica prethodno na podrčju grada Prijedora otuđila vozilo kojim je prouzrokovana saobraćajna nezgoda ", navode iz PU Prijedor.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenih biti dostavljeni izvještaj za počinjeno krivično djelo krađa, dok će se protiv vozača dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.