002.JPG (463 KB)

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić upriličio je danas prijem za najbolje mlade sportiste Trebinja koji su tokom prethodnih mjeseci ostvarili zapažene rezultate.

Mladi sportisti Savo Radanović - član Fudbalskog kluba "Leotar", Srna Danojlić i Sara Mijanović iz Atletskog kluba "Leotar", Marija Kurtović - član Kajak kanu kluba "Trebišnjica", te mladi teniseri Natalija Sulaver i Sergej Petrović izrazili su zadovoljstvo povodom organizovanja prijema u njihovu čast.

Zahvaljujući se mladim sportistima gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić nije krio zadovoljstvo.

„Preko našeg sportskog društva odlučili smo da okupimo najbolje sportiste koji su ostvarili najbolje rezultate u prethodnih mjesec dana. Ovo će od sada da bude praksa. Zajedno sa klubovima ćemo da procijenimo ko je ostvario najbolje rezultate, saslušaćemo njihova mišljenja, po pitanju toga šta bismo trebali da uradimo. Jedan od naših najvažnijih ciljeva je da se što više djece bavi sportom i mi ćemo istrajati u tome“, rekao je Ćurić.

Mladi sportisti, većinom pioniri za koje je danas priređen prijem, ostvarili su zapažene rezultate kako u RS i BiH, tako i na takmičenjima u evropskim okvirima.