Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić ugostio je danas radnike „Komunalnog“, „Ekologije i bezbjednosti“, dobrovoljnih vatrogasnih društava, Policijske uprave Trebinje, Doma zdravlja, Elektrohercegovine, Radnika i Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice koji su uzeli aktivno učešće u organizaciji i pripremama za proslavu slave našeg Grada – Svetog preobraženja Gospodnjeg.

Ćurić je posebnu zahvalnost uputio radnicima Komunalnog preduzeća, koji su najzaslužniji što je Trebinje tokom cijele godine, a posebno tokom preobraženskih svečanosti, bilo čisto, a zelene površine, drvoredi i cvijećnjaci uređeni.

„Veliko hvala za sve što radite. Ove godine je bilo najviše delegacija do sada, svaka je pohvalila organizaciju, uređenost grada. To je rezultat ovih vrijednih ljudi iz Komunalnog, Ekologije i bezbjednosti i dobrovoljnih vatrogasnih društava“, istakao je Ćurić.

Radnik preduzeća „Komunalno“ Goran Đurić rekao je da je u Trebinju uvijek veliki protok ljudi, ali da se svi zajedno trude da čistoća bude na zavidnom nivou.

„Mi smo mali tim ljudi, ali kad se sve sagleda, mislim da solidno održavamo čistoću grada, ali uvijek može bolje i trudićemo se da tako i bude u narednom periodu, posebno kroz saradnju sa građanima“, naveo je Đurić.

Njegov kolega Artur Škrabec zahvalio se gradonačelniku Ćuriću na prijemu, navodeći da je za njegove kolege i njega lično ovo veliki znak pažnje.

„Trudimo se da radimo najbolje što umijemo. Uvijek to može bolje. Najponosniji sam kada čujem da moji sugrađani i gosti grada kažu da je on čist, uredan, da se održavaju zelene površine, parkovi. Sve moje kolege se maksimalno trude i rade i ovaj prijem je jedan divan gest pažnje. Starije kolege kažu da je ovo po prvi put da ih lično gradonačelnik ugosti i zahvali se svakome od nas ponaosob“, naveo je Škrebac.