Na sajtu Gradske uprave grada Trebinja jutros je objavljen spisak osoba iz Trebinja koje su u samoizolaciji. Portal TrebinjeDanas objavio je link sa sajta gradske Uprave.trebinje-grad.jpg

Dakle, mi niti možemo niti smo pravili spiskove, a nismo ni kompetentni da to učinimo. Mi samo prenosimo informacije.

Ovaj tekst pišemo zbog poziva koje smo imali od strane stanovnika Trebinja.

Neki koji su nas zvali  negodovali su jer, kako rekoše, nema svih imena onih  koji bi trebali da budu u samoizolaciji, a bilo je i onih koji su nas više puta zvali  i visokim tonovima upućivali prijetnje tužbom.  

To je učinila osoba koja se predstavila kao Dragan Marković iz Trebinja. Tužbom je prijetio, jer se njegovo ime i prezime nalazi na spisku a,  kako reče, nije pod mjerom samoizolacije.

Pokušali smo da mu objasnimo da spisak nema veze sa nama i da se obrati nadležnima u upravi Grada Trebinja.

Nije nam to uspjelo. Zato mu se javno obraćamo.

Gospodine  Dragane Markoviću ko god da ste, redakcija portala TrebinjeDanas je ozbiljna. Mi donosimo tačne i provjerene informacije ili prenosimo informacije nadležnih. Mi ne spekulišemo niti se bavimo žutom štampom.

A, niti se plašimo tužbi.

Trebalo bi da, kao akademski građanin, znate makar da čitate informaciju kako treba ili da saslušate sagovornika pa donesete valjan zaključak.

U telefonskom razgovoru  imali ste  povišene tonove, neprikladan rječnik, prijetili  tužbom. 

Naš odgovor vama je- TUŽITE NAS!

A, sve vas dragi čitaoci našeg portala želimo da informišemo da smo link sa imenima osoba u samoizolaciji koji je objavljen na sajtu grada Trebinja skinuli, da ne bismo objašnjavali onima koji ne razumiju da mi nismo pravili taj spisak.

Ubuduće imena osoba u samoizolaciji možete vidjeti na sajtu Grada Trebinja.  Grad Trebinje

 

A, oni koji su zaduženi da prave i ažuriraju spisak trebaju odgovornije i pažljivije da rade svoj posao.