promo štand Beograd.jpg (148 KB)

Turistička organizacija Grada Trebinja i ove godine predstaviće se na „45. Međunarodnom sajmu turizma“ koji se održava od 22. do 25. februara u Beogradu.

Iz trebinjske Turističke organizacije kažu da je u pitanju najveće turističko dešavanje u regionu koji kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj izlagača i posjetilaca, a uvezvši u obzir blizinu tržišta i broj turista koji u Trebinje dolazi iz Srbije ovaj sajam smatraju jednim od najznačajnijih za predstavljanje turističke ponude našeg grada, te u skladu sa tim već tradicionalno godinama unazad posebnu pažnju poklanjaju predstavljanju u okviru istog.

„Shodno tome na ovom sajmu predstavićemo kompletnu turističku ponudu našeg grada, nosioce turističke ponude, kao i privredne i poslovne subjekte koji se bave pružanjem usluga u turizmu. Nastup će se realizovati u okviru promo štanda veličine 50 m² izložbenog prostora smještenog na odličnoj lokaciji u hali br. 1 Beogradskog sajma (centralna hala) koji će biti atraktivno brendiran, adekvatno pripremljen i kompletno opremljen za potrebe promocije na ovako velikom i važnom turističkom dešavanju“, istakli su iz TO Trebinje.

U svrhu što bolje i kvalitetnije pripreme promocije Trebinja pozivaju poslovne saradnike, nosioce turističke ponude i privredne subjekte koji se bave pružanjem usluga u turizma u Trebinju da, ukoliko nisu u mogućnosti uzeti aktivno učešće na Sajmu svoje proizvode i promotivne materijale dostave u prostorije Turističkog informativnog centra (pod Platanima) ili u prostorije Turističke organizacije Grada Trebinja na Marin dvoru do ponedjeljka, 19. februara do 15:00 časova.