Turistička organizacija Trebinja danas će na Zlatiboru promovisati turističku ponudu, sa posebnim akcentom na gastronomiji, običajima, tradiciji i kulturi ovog grada i Hercegovine.

trebinje-turizam.png
Podršku promociji pružiće predstavnici "Hercegovačke kuće" sa raznovrsnim asortimanom tradicionalnih, autohtonih hercegovačkih proizvoda, ali i Gradskog kulturno-umjetničkog društva "Alat Svislajon", koji će igrama i pjesmama predstaviti narodno stvaralaštvo, običaje i kulturu Trebinja i Hercegovine, saopšteno je iz gradske Turističke organizacije. 

"Veliki značaj organizovanja promocije na Zlatiboru ogleda se u činjenici da je riječ o pravom dragulju turističke ponude Srbije i jednoj od najznačajnijih i najatraktivnijih turističkih destinacija regiona koja bilježi veliki broj posjeta tokom čitave godine", navedeno je u saopštenju. 

Iz Turističke organizacije navode da je na Zlatiboru trenutno u jeku ljetna turistička sezona, te da je zbog toga odlična prilika da se velikom broju posjetilaca koji se za vikend očekuje kroz prezentaciju uputi originalna pozivnica za posjetu Trebinju. 

Promocija turističke ponude Trebinja na Zlatiboru je samo jedna od aktivnosti koja je proizišla kao rezultat izuzetne međusobne saradnje koju su na obostrano zadovoljstvo uspostavile turističke organizacije ova dva mjesta, navedeno je u saopštenju