Na području Policijske uprave Trebinje, dana 24.05.2017. godine evidentirana su dva krivična djela i tri saobraćajne nezgode.


Nije bilo evidentiranihtri narušavanja javnog reda i mira.
Sektoru kriminalističke policije Trebinje prijavljeno je da je jedno lice drugom licu u više navrata uputilo pozive i SMS poruke prijetećeg sadržaja. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“, za koje postoji osnov sumnje da ga je počinilo lice inicijala K.T.
Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je jedno lice fizički napalo drugo lice, nakon čega mu je uputilo riječi prjetnje po život i tijelo. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“, za koje postoji osnov sumnje da ga je počinilo lice inicijala Ž.J.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da su lica inicijala A.Š. i N.N.J. počinila krivično djelo „Laka tjelesna povreda“.
Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala N.G. počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.