Policajca je tokom protekle noći u Policijskoj stanici Trebinje fizički napao J.Š. nakon što je priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju, saopšteno je danas iz Policijske uprave /PU/ Trebinje.Iz ove uprave navode da je policija u Ulici vojvode Stepe Stepanovića zaustavila putnički automobil kojim je upravljao J.Š, i s obzirom, da je odavao utisak da je u vidno pijanom stanju izdali mu naređenje da se podvrgne alkotestiranju i testu na prisustvo opojnih droga.
U saopštenju se precizira da je muškarac to odbio, nakon čega je u skladu sa Zakonom o policiji i unutrašnjim poslovima lišen slobode i sproveden u prostorije Policijske stanice Trebinje gdje je vrijeđao i psovao policijske službenike, a potom je nogom udario jednog od njih.

U PU kažu da je muškarcu izdat prekršajni nalog za počinjeni prekršaj po Zakonu o javnom redu i miru ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija, te ističu da slijedi dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
SRNA