Policijska stanica Trebinje je juče, 17. januara 2018. godine, tokom dana, nakon prikupljenih operativnih saznanja izvršila pretres podrumskih prostorija za koje postoje osnovi sumnje da ih koristi lice inicijala M.D.Pretresom je pronađeno i potvrdom o privremenom oduzimanju oduzeto 2 700 paklica cigareta različitih vrsta, tržišne vrijednosti oko 6.000KM.
Ovo je drugo krivično djelo „Nedozvoljene trgovine“ koje je evidentirano u 2018. godini, dok je u 2017. godini Policijska uprava Trebinje dokumentovala 12 krivičnih djela „Nedozvoljena trgovina“, gdje je oduzeto 45 020 paklica cigareta raznih vrsta čija je tržišna vrijednost procjenjena na oko 130 000KM i 26 kg. suvog rezanog duvana.
Na području Policijske uprave Trebinje, dana 17.01.2018. godine, evidentirana su dva krivična djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.
Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je nepoznato lice otuđilo jedan mobilni telefon. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.
Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala B.S. počinilo krivična djela: „Navođenje na samoubistvo i pomaganje u samoubistvu“ i „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.
TrebinjeDanas