Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 06. i 07. aprila 2019. godine u ul.Stari Grad, Trebinje izvršili pretres lica inicijala G.H. (1982), kao i pretres kuće i prostorija koje isti koristi, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 8 grama zeljaste biljne materije koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu.
Naime, policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 06. aprila 2019. godine pretresom lica inicijala G.H. pronašli i oduzeli oko 6 grama zeljaste biljne materije koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu.


O događaju obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela, nakon čega je 07. aprila 2019. godine, izvršen pretres kuće i pomoćnih prostorija, koje isti koristi, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 2 g zeljaste biljne materije koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, kao i više predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.


Protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biće dostvaljeni izvještaji o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.